opc_loader

Over ons

In 2006 kwamen Ed van den Bor en Wayne Leijs, tijdens één van hun zakenreizen, in contact met de producten van THANN. THANN is een gerenommeerd merk in Skin and Body Care & Aromatherapy producten uit Azië. De oorsprong van THANN ligt in Thailand. Nadat zij THANN eenmaal gebruikt hadden, waren zij compleet om! Enorm enthousiast geworden, is THANN inmiddels tot hun dagelijkse verzorging gaan behoren. De geuren zijn rijk, de body butters en oliën verzorgen en hydrateren optimaal. Imke Holdinga en Jitte Milder kwamen in 2015 in kontakt met Ed en Wayne en de producten Thann en gingen met zijn vieren verder.


Thann in Nederland ontstaat
Op 1 januari 2014 startte Thann in Nederland (toen nog vanuit Hamway VOF) met Hamed Binamar en Geraldine van Bloemendaal met als doel THANN producten te importeren en te gaan verkopen in Nederland. Hiertoe is een webshop ingericht, maar THANN heeft ook een exclusief reseller netwerk. Thann in Nederland wordt sinds 1 november 2015 geleid door Four Power BV uit naam van Ed van den Bor, Wayne Leijs, Imke Holdinga en Jitte Milder. Wij willen het geheim van THANN, en de weldaad ervan, delen met heel Nederland. Hierom zijn wij de exclusieve distributeur van THANN in Nederland geworden.

 

Wat is THANN
THANN is een lijn van natuurlijke huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten. Alle lijnen worden gemaakt op plantaardige basis, geïnspireerd door Aziatische invloeden en ingrediënten. In THANN integreert de kunst van natuurlijke aromatherapie en de wetenschap van de moderne huidverzorging. 

 

Onze producten 
Alle THANN producten bevatten zorgvuldig gekozen, dermatologisch geteste en dierproefvrije natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit de hele wereld. Hierdoor kunnen we een enorm breed spectrum aan huid-, lichaams- en haarverzorging aanbieden. THANN gebruikt in vrijwel alle producten een extract van rijstzemelolie, wat van nature rijk is aan vitamine E en andere antioxidanten. De concentratie botanische oliën is hierdoor heel hoog.


Collecties 
THANN heeft diverse unieke collecties luxe huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten, elk met specifieke ingrediënten, en bijzondere botanische samenstellingen. Momenteel bestaat onze collectie uit:

de levendige Aromatic Wood

de exotische Oriental Essence,

de verfrissende Sea Foam,

de Rice collectie,

de Revitalising Shiso collectie,

en onze nieuwste lijn, de zoete en verfrissende Jasmine collectie. 

 

Ingrediënten
THANN wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur. Alle producten zijn onbewerkt, zonder kunstmatige kleur-, geur-of onnatuurlijke conserveermiddelen. 
Het rijstzemelextract, wat rijk is aan vitamine E en andere antioxidanten, is afkomstig uit de Oryza Sativa, beter bekend als rijst, en is hoofdbestanddeel van alle THANN producten. Daarnaast is THANN revolutionair in het gebruik van Nano Shiso extract, als een belangrijk ingrediënt voor de huidverzorgingsproducten. Nano Shiso extract is afkomstig van een plant uit de muntfamilie (de Perilla frutescens uit familie Lamiaceae). Nano Shiso heeft een bewezen werking in het voeden van de droge en gevoelige huid. Het beschermt tegen vervuiling en heeft een sunscreen van SPF15. Nano Shiso is een long lasting en doeltreffende vochtinbrenger voor de huid. 

 

Lifestyle and Wellness
THANN is opgezet met het idee Oosterse aromatherapie en luxe Skin and Body Care voor iedereen bereikbaar te maken. Door u op dageijke basis met deze luxe collectie rijke producten te omgeven, betreedt u een geheel nieuw niveau van welbevinden. THANN voorziet in hoogwaardige producten en service door design, innovatie, professioneel retail personeel en distributeurs wereldwijd. 
THANN-Oryza gaat zoveel mogelijk milieuvriendelijk en duurzaam te werk; THANN-Oryza ondersteunt mensenrechtenorganisaties; is tegen het gebruik van kinderarbeid, en werkt geheel dierproefvrij. 

 

THANN internationaal
THANN onderhoudt nauwe banden met haar distributeurs wereldwijd, en is inmiddels in meer dan 22 landen vertegenwoordigd. Daarnaast heeft THANN ook een keten van spa's - het internationaal gerespecteerde en diverse prijzen winnende THANN Sanctuary Spa. Condé Nast Traveler Magazine bestempelde de spa in 2006 als een van de 55 beste spa's ter wereld! 
THANN Sanctuary Spa is een wereldwijde keten en biedt ultieme verwennerij en ontspanning. Verwen uzelf met een breed gamma aan behandelingen. Kies uit de menukaart met daarop alle premium in-house aromatherapie producten, die ontworpen zijn om u naar een geheel nieuw niveau van zintuiglijke inspiratie en ontspanning te brengen. THANN is ook actief in de hospitality industry, en levert de hoogste kwaliteit amenities aan vijf-sterren resorts, lounges, kuuroorden en hotels wereldwijd.

https://www.thann.info