opc_loader

Bezorgen en retourneren 

Verzenden binnen Nederland is gratis voor bestellingen vanaf 75,- euro via DHL Parcelpunt. Bij bestellingen onder € 75,- bedragen de verzendkosten € 3,95 indien u uw pakket ophaalt bij een DHL Parcelpunt of € 5,95 indien de DHL bij u thuis bezorgt.

  • Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag door DHLfor you bij een DHL Parcel afhaalpunt bij u in de buurt.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen of in vakantieperiode, kan het voorkomen dat uw product op een afwijkend tijdstip wordt bezorgd.
  • Voor de leveringen wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaalt. Wij kunnen hierdoor geen invloed uitoefenen op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd. Wij verpakken de producten zorgvuldig om beschadiging door derden te voorkomen.

Retourneren

Mocht u het product willen retourneren, dan verzoeken wij u om binnen 14 dagen hiervan melding te maken via e-mail, info@thann-nederland.nl. Wij hebben altijd de orginele aankoopfactuur nodig. Verder dient het product uiteraard ongebruikt en ongeopend te worden geretourneerd. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Voor meer informatie omtrent onze retour en garantiebepalingen verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.