opc_loader

AW bath & massage oil 295 ml

Artikelnr: 23

THANN Aromatic Wood bad- en massageolie combineert de voordelen van rijstzemelenolie en de essentiële olie van sinaasappel- en mandarijnolie. Rijstzemelenolie bevat een hoog doserring aan essentiële vetzuren en vitamine E. Sinasappel- en mandarijnolie verhogen de energie. Bij het masseren in de huid helpt de olie tegen pijn en vermoeidheid. Parabeen vrij zonder kunstmatige kleur of geurstoffen. 
Rijst zemelenolie: Hydrateren en verzachten de huid.
Vitamine E:  Rjk aan anti-oxidanten, het vertraagt het verouderingsproces.
Nootmuskaat olie: Antiseptisch en stimulerend.
Mandarijn olie: Hydraterend.
Sinaasappel olie: Zeer voedzaam, bevat vitamines A, B, and C met natuurlijke AHA.

37,50
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Zeer geconcentreerde badolie

Beoordelingen (4)
AW bath & massage oil 295 ml

(Amber Cavalli)
Ik vind het een heerlijk product en het heeft een drievoudige functie. Heerlijk in bad (slechts een paar druppels) als bodyolie (het smeert heel goed en trekt goed in) en als massage olie. De geur is heel warm en kruidig, een geur die verslavend werkt. Aanrader!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Heerlijk dit!!! Wanneer je dit gebruikt ruikt je hele huis heerlijk. Het product is lekker smeerbaar en trekt goed in. Niet vettig.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Deze badolie is absoluut favoriet bij de baders thuis, inclusief de kids!! Een heerlijk geurende olie die goed intrekt en waarvan de geur lang na het baden blijft hangen. Een paar druppels zijn al genoeg dus je doet er lang mee.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Eindelijk echte badolie, waar je super lang mee doet. maw, je hoeft niet het hele busje in het bad te gooien om er van te genieten, een paar drops is genoeg.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items